A SUTO S430 pitot-csöves áramlásmérőe 2015-ben került piacbevezetésre, hogy segítségére legyen az ügyfeleknek a sűrített levegő hatékonyabb felhasználásában. Világszerte már több, mint 2000 helyen telepítették az S430 sűrített levegő mennyiségmérőt.

Ideális megoldás közvetlenül a kompresszorok utáni – még a sűrített levegőkezelés előtti – mérésekhez. A kompresszorok hatékonyságának analizálásához, a sűrített levegő előállítási fajlagos előállítási költségének meghatározásához.

Az S430 áramlásmérő mérési elve a pitot cső működési elvén alapul, így a pontosság romlása nélkül használható nedves, szennyezett és magas hőmérsékletű közegekben is. Mérési elvéből adódóan az aktuális áramlás mellett, az összegzett fogyasztás, a nyomás és a hőmérséklet értékeket is méri. Beszúró szondás kivitelének köszönhetően nyomás alatt egyszerűen egy golyós csapon keresztül is be-/kiszerelhető. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így karbantartásmentesen hosszú távon stabil mérési eredményeket garantál.

Az ügyfelek visszajelzései és az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján az S430 sűrített levegő áramlás távadó megbízható megoldás a nedves levegőben történő mérésekhez.

Érdeklődöm ...

Tudjon meg többet a sűrített levegő mérőről, kattintson a képre: