Cégünkről

Kedves Partnerünk!

Termékeink teljeskörű megoldást nyújtanak a sűrített levegős és gáz rendszerek technológiai paramétereinek méréséhez, monitorozásához és segítségükkel optimalizálhatják az energiaelosztást. Alapításától 2005 kezdődően a SUTO-iTEC GmbH sűrített levegő és gáz rendszerek méréstechnikai megoldásainak fejlesztésével, innovatív gondolkodásmódjával és a minőségi gyártástechnológiájával segíti ügyfeleit. Német gyártóként nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékgyártásra és az ügyfélbarát szolgáltatásra. Számunkra a méréstechnikai szaktanácsadás a legfontosabb, jelentése egy lépés ügyfeleink felé, gyorsan megtalálni az optimális ügyfélspecifikus méréstechnikai megoldást. Ennek elérése nemzetközi jelenlétet követel, központjaink Németországban (Buggingen) és Kínában (Shenzhen) találhatók, de leányvállalataink és disztribútoraink a világ számos országában megtalálhatóak. Emellett az együttműködés vezető intézetekkel és egyetemekkel szintén elősegíti a folyamatos technológiai fejlesztéseket és innovációt. Bízunk abban, hogy nemzetközi csapatunkkal hosszú távú partneri kapcsolatot tudunk kialakítani és professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

A német precizitás és minőség, valamint az ázsiai innováció és sebesség sikeres ötvözésének eredményeképpen: professzionális, piacképes és praktikus méréstechnikai megoldásokat valósítottunk meg.

  • Több, mint 20 éves méréstechnikai tapasztalat
  • Megbízható világszerte elismert mérési technológia
  • Kifogástalan gyors, ügyfélközpontú ügyfélszolgálat

A Sensortech-Pro Kft., a SUTO-iTEC magyarországi hivatalos disztribútorának, legfőbb célja a hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljeskörű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt cégek esetén is, a beszállítóinkkal közösen folyamatosan fejlődve az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat magas minőségben kínáljuk ügyfeleink részére.

Üdvözlettel

Koczka Péter
Ügyvezető